Bluefinger Restaurant


Zien, ruiken, proeven, genieten… Bluefinger Restaurant in Zwolle prikkelt de zintuigen. Eten wordt beleven in een sfeervolle en vriendelijke ambiance zoals u die nergens anders vindt in de Overijsselse hoofdstad. Benieuwd naar ons bijzondere verhaal? Ga dan mee op een culinaire ontdekkingsreis. Wij serveren een 3 gangen keuze menu voor € 35,00.

Bluefinger Restaurant heet u van harte welkom voor een informele lunch, borrel, familiediner of zakelijke bijeenkomst. Wilt u het klein en intiem of groots en meeslepend? In Bluefinger Restaurant komen we graag tegemoet aan al uw culinaire wensen. Schuif aan in het wijnkabinet, de lounge of een sfeervolle nis of pak een snelle burger in de Sportsbar. Grote gezelschappen kunnen aanschuiven in het fraaie evenementencentrum, waar diners tot wel 500 couverts verzorgd kunnen worden. In Bluefinger Restaurant wordt eten gegarandeerd een bijzondere en onvergetelijke belevenis. Neem eens een kijkje op onze menukaart.

Ontbijt in het Bluefinger Restaurant
Iedere dag kunt u bij ons ontbijten in ons restaurant. Ook als u niet bij ons slaapt.
Een goede start van de dag!
Wij verwelkomen u iedere dag voor een royaal ontbijtbuffet.
Een lekker kopje koffie of thee, melk en vruchtensappen, de keuze uit diverse soorten brood, allerhande beleg, een Engels ontbijt of een gezonde fruitsalade… de keuze is aan u!

Ontbijttijden
Maandag t/m vrijdag van 6.45 uur tot 10.00 uur
Zaterdag en zondag van 8.00 uur tot 11.00 uur

Prijzen
Hotelgasten € 15,00 per persoon
Niet hotelgasten € 18,50 per persoon
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 9,75 per kind

Het Bluefinger Restaurant bevindt zich in Hotel Lumen in Zwolle.